Reacties (3)

 • Avatar

  Babette van Rijn

  |

  Goede tekst Monique. Ik heb dit met mijn masterthesis vanuit de werknemer onderzocht. In hoeverre gevoel van waardering en support van je leidinggevende invloed heeft op de betrokkenheid en prestatie van de werknemer. Er kwam duidelijk naar voren dat waardering als zeer belangrijk aspect werd ondervonden.

  Reply

 • Avatar

  internovem

  |

  Dank je, Babette!
  Mooi dat dit ook uit jouw onderzoek komt, want ik merk het elke keer weer in mijn opdrachten.
  Voor mij is het een heel belangrijk deel van mijn leiderschap.
  PS: Ik zou het gaaf vinden als ik je thesis zou mogen lezen.

  Reply

 • Avatar

  Wiebe van der Weide

  |

  Mooie blog en herkenbaar in de praktijk. Ik zal deze blog delen in mijn omgeving

  Reply

Laat een reactie achter